Allergimottagning

Specialistutredning för astma eller andningsbesvär och övriga allergisjukdomar. Specialistbedömning för behandling med Allergivaccination (hyposensibilisering) mot pollen, kvalster, pälsdjur och andra typer av allergier. Kliniskt inriktad och disputerad inom födoämnesallergi.

Ansvarig läkare: Dr Georgios Rentzos, Specialist i Allergologi, Med dr.

Allergiutredning:

-Allergipricktest (hudtest)
-Allergitester med blodprover
-Spirometri: mätning av lungfunktionen för utredning av luftvägsbesvär (och uppföljning av astmabehandlingen)
-Omfattande utredning för födoämnesallergi och bedömning av födoämnesrelaterade mag-tarmbesvär

Mer kring astma, allergiutredningarna och behandlingen med allergen immunterapi (allergivaccination) här på kliniken finns att läsa i patientinformation under Allergimottagningen.

Privatpersoner: För att boka en tid hos Allergolog var god kontakta kliniken på telefonnummer 031-132 290 eller boka via hemsidan. Eventuella kostnader för undersökningar och provtagning vid allergiutredning tillkommer. Var god se prislistan för detaljer.

Det finns möjlighet till videokonsultation med läkaren i vissa fall. Vänligen kontakta receptionen på kliniken för detaljer. Bokningen via hemsidan för astma- och allergiutredning avser fysiskt besök på läkarmottagningen.

Har du en privat sjukvårdsförsäkring vänligen kontakta alltid först ditt försäkringsbolag för bokning av tid.

Vi tar emot patienter från 14 års ålder.

Hälsoundersökning

Är du frisk men önskar en hälsoundersökning?

Just nu erbjuder vi:

Pris: 1700kr

Pris: 2500kr

För att boka in sig för detta krävs att man ringer till mottagningen på tel nr: 031-132290. Går EJ att bokas via hemsidan.